Windows 10 Pro Satın Al

Windows 10 pro   

Windows işletim sistemi dünyasının tekelidir.microsoftun kurucusu bill gates tarafından çıkartılmıştır ve zamanla evrilerek bugünkü haline gelmiştir.kullanımı kolay ve linux gibi kodlama bilgisine gerek duymaz.windows 10 pro lisans anahtarına ihtiyaç duyar. bilgiyarınıza ilk kurduğunuz andan itibaren 1 ay içinde orjinal windows lisans anahtarı girerek etkinleştirmeniz gerekmektedir.

Windows 10 pro key

Windows 10 pro ve diğer lisans anahtarlarını sitemizden satın alabilirsiniz.formattan sonra kurulabilir lisans anahtarlarınız.bu şu anlama geliyor ki ; eğer format atma gereği duyarsanız formattan sonra farklı bir siteden aldığınız key çalışmayacaktır. MAK denilen 1 defalığına mahsus keylerdir bunlar.orjinal windows 10 RETAİL lisans anahtarı almalısınız. bu lisans anahtarı türkiyede sadece bizde mevcuttur.

Windows 10 pro indir

Windows 10 lisansını satın aldıktan sonra tarafınıza lisans kodu ve kurulum yönergesi gönderiliyor. bu yönergeyi takip ederek evde tek başınıza kurabiliriniz.müşterilerimizin ortalama bilgisayar bilgilerini göz önüne alarak özenle hazırladığımız windows 10 kurulum yönergesi sayesinde 1 saat bile sürmeden format atabilirsiniz.

Windows 10 Pro Etkinleştirme

Windows 10 pro etkinleştirmeyi ele alalım.çok basit adımlarda bilgiyarınızı etkin hale getirebilirsiniz.unutmayın , key olmadan asla etkinleştiremezsiniz. internet üzerindeki km yazılımlarını asla kullanmamalısınız. şimdi etkinleştirmeye geçelim.  ;


Bilgisayarınızın sağ altında gördüğünüz gibi etkinleştirme yazısı çıkacaktır. bu yazıyı görüyorsanız işlemlere başlayabiliriz.

Öncelikle bilgisayarım klasörüne gelerek boş bir yere sağ tıklayarak özellikler butonuna basmalısınız. bu işlemin ardından bilgisayarınızın özelliklerini gösteren ekran gelecektir.



Çıkan ekranın alt kısmına ürün anahtarı gir kısmı mevcuttur.bu kısma tıklayarak ürün anahtarı girebilirsiniz. unutmamanız gereken nokta ise cmd üzerinden bu işlemi yapmamanızdır.cmd üzerinden yapılan etkinleştirmelerde windows 10 pro sürümünüz güncelleme almayacaktır.

Windows 10 Pro Lisans

Windows 10 pro lisans sektöründe öncü olan teknolisans.com onaylı microsoft partnerliği ile türkiyedeki tek gerçek lisans satışını yapmaktadır.günden güne büyüyen müşteri portföyü sayesinde geniş kitlelere hitap ederken büyük şirketlerede lisans konusunda danışmanlık yapmaktadır.

    

Yorumlar